15. juni 2015

Hangeland fortsetter i Palace

I motsetning til hva norske medier kunne meddele for en ukes tid siden, så har aldri Brede Hangeland blitt “frigitt” eller “løst fra kontrakten” med Palace. Derimot har kontrakten hans vært frem til 30. juni, og hans navn har derfor befunnet seg på en liste med spillere som ikke har kontrakt for neste sesong med klubben. En slik liste leverer alle klubbene, uten at det nødvendigvis knytter seg noen dramatikk til den. Det har vært klart en stund at Brede har forhandlet med Palace om en eventuell forlenget kontrakt, og i dag kom meldingen om at man har kommet til enighet! Dermed er vi sikret en nordmann i klubben også det neste året!

Alan Pardew sa tidligere i vår at han var interessert i å fortsette å ha Brede i klubben, ettersom han er en svært profesjonell utøver og har erfaringen å dele med de yngre spillerne.

Mer om saken kan du lese på sidene til Palace: http://www.cpfc.co.uk/news/article/brede-hangeland-signs-new-contract-2493122.aspx