14. mai 2015

Innkalling til årsmøte for CPSS

Supportercupen og årsmøtet i supporterklubben sammenfaller hvert år, og vi gjør ikke noe unntak i år. Det vil si at årsmøtet finner sted lørdag 6. juni. Årsmøtet er supporterklubbens viktigste organ og det er her de viktige beslutningene tas. Det er også en gyllen anledning til å møte likesinnede for festlig lag!

Av viktige saker i år, så dreier det seg blant annet om Ørneblikket og nettsidene våre, og dessuten må budsjett fastsettes og valg av styre.nnnn rnINNKALLING ÅRSMØTE 2015 FOR CRYSTAL PALACE SUPPORTERS SCANDINAVIA (CPSS)rnDato: Lørdag 6. juni 2015rn
Klokkeslett: 17:00
rnSted: Amundsen Bryggeri og Spiseri, Stortingsgaten 20, 0161 Oslo.

Til behandling foreligger:rnnn

  nn

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. nn

 3. Årsberetning

 4. nn

 5. Regnskap

 6. nn

 7. Budsjett
 8. nn

 9. Ørneblikket – distribusjon/antall utgivelser/porto m.v.
 10. nn

 11. Valg av styre/kasserer

 12. nn

 13. Websidene – Egen ansvarlig for oppdatering av nyhetsinnhold?
 14. nn

 15. Eventuelt, innkomne forslag
 16. nn