15. mai 2015

Delaney og Puncheon med kontraktsforlengelser

Både Damien Delaney og Jason Puncheon har skrevet under forlengede kontrakter med Palace.

Førstnevnte kom til Palace for snaut tre år siden, nærmest som vrakgods fra Ipswich. Han har blitt med på den eventyrlige ferden via play-off og til sikker plass i Premier League og har vært solid i midtforsvaret, ikke minst etter at Scott Dann ble kjøpt inn. Den nye kontrakten gjelder for ett år, og går med andre ord ut neste sommer.

Puncheon, som er ekte Palace-gutt fra barn av, kom til Palace på lån fra Southampton, som en av 19867 spillere Ian Holloway hentet da sesongen 2013-2014 tok til. Overgangen ble gjort permanent i januar 2014 og Punch har vært blant våre viktigste spillere det siste drøye året. Hans nye kontrakt gjelder til juni 2019.