24. april 2015

Er du medlem?

Hvor er du?

Crystal Palace Supporters Scandinavia ønsker at nye og gamle medlemmer melder seg inn i supporterklubben. Det er sikkert 750000 Crystal Palace supportere rundt om kring i Skandinavia, men bare ca 100 som er aktive medlemmer i supporterklubben. Vi trenger deg! Etter 2 sterke sesonger i Premier League og spennende planer for årene fremover, er det på tide at vi finner sammen igjen og bygger en solid supporterklubb med mange medlemmer. Nye websider er snart på plass, men enn så lenge kan du registrere deg som medlem på https://crystalpalace.no/page.php?24 og motta Ørneblikket 4 ganger i året. Les mer om medlemsfordeler på de samme sidene.

Neste utgivelse av Ørneblikket blir i mai, så raska på!

Velkommen skal DU være i supporterklubben til verdens beste klubb.

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021