3. april 2015

Bli med på Supportercupen 6. juni!

I år som i fjor og året før der, og året før der, og… ja, du skjønner, så arrangerer Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) supportercup! Crystal Palace Supporters Scandinavia stiller som alltid lag, og vi vil se DEG ikledt rød og blå drakt og løpe, jogge, lunte rundt etter lærkula!nnnnSupportercupen er 25 år i år og arrangeres for første gang på Nordre Åsen Kunstgress, der Skeid holder til. rn

Første kamper spilles kl. 08.30 og så går det slag i slag til finalen som spilles ca kl. 17.30. Juniorturneringen spilles på naturgress og der spilles de første kampene kl. 10.00.rn40 lag er med i hovedturneringen og 8 lag deltar i juniorturneringen.

TV2 er vår hovedsponsor og de vil delta i årets turnering under navnet Guernsey. Klubbnavnet er nøye planlagt da vår hovedgjest under Supportercupen blir Matthew Le Tissier. Den store klubblegenden i Southampton som spilte hele 443 kamper for sørkystlaget mellom 1986 og 2002. Han fikk kun 8 landskamper for England. I dag er han Sky Sports kommentator og er Honorary president of Guernsey FC. Matthew er oppvokst på øya Guernsey og født i herrens 1968.rnDet skal bli gøy å se Matthew Le Tissier spille “ball” på Nordre Åsen sammen med sine gode venner i TV2.

rnCrystal Palace Supporters Scandinavia er trukket i samme gruppe som Swansea, Blackburn 2 og Portsmouth. Det er med andre ord (som vanlig) fullstendig umulig å si om vi kan gå videre fra gruppespillet eller om vi må reise hjem med 0 poeng og 1-14 i målforskjell. Våre ambisjoner ligger som vanlig et sted mellom “unngå fullstendig ydmykelse” og “kanskje vi scorer et mål i år også.” Så om du noensinne har sparket en ball eller i hvert fall sett en kamp eller to, er du kvalifisert til laget vårt!

Meld deg på i kommentarfeltet eller per epost til christian@crystalpalace.no så vi kan stille lag. Kampene foregår på kunstgress og vi er 6 utespiller + keeper. Om du av ulike grunner ikke kan spille, men har lyst til å være med og støtte spillerne, samt prate Palace, er du selvsagt hjertelig velkommen til det også! Supporterklubbens årsmøte går av stabelen samme dag, og egen innkalling til dette dukker opp snarlig!

Mer informasjon finner du på nettsidene til SBF: http://supporterunionen.no/index.php/component/k2/item/108-supportercupen-2015-pulje-og-kampstart-tider-trukket