4. februar 2015

25-mannstroppen

Crystal Palacern25 Squad players (*=Home grown)rn*Ameobi, FoluwasholarnBolasie, Yannickrn*Campbell, Fraizer LeernChamakh, Marouanern*Dann, ScottrnDelaney, Damien Finbarrrn*Gayle, Dwight Devon BoydrnGuedioura, AdlenernHangeland, Brede Paulsenrn*Hennessey, Wayne RobertrnJedinak, Michael Johnrn*Kelly, Martin RonaldrnKettings, Christopher Davidrn*Ledley, Joseph ChristopherrnLee, Chung Yongrn*Mariappa, Adrian JosephrnMcArthur, JamesrnMurray, Glennrn*Mutch, Jordon James Edward Sydneyrn*Puncheon, Jason David IanrnSouare, Pape N’DiayernSperoni, Julian Mariarn*Thomas, Jerome Williamrn*Ward, Joel Edward Philiprn*Zaha, Dazet Wilfried Armel

Under-21 players (Contract and Scholars)rn*Adarabioyo, Mubarak Olufisayo Olatayo Ademolarn*Akiotu, Jasonrn*Allassani, Reise MalcolmrnAnderson, Keshirn*Andrews, Corie Anthonyrn*Bennett, Oliver Georgern*Berkeley-Agyepong, Jacob Kwamern*Binnom-Williams, Jerome Craigrn*Boateng, Hiram Kojo KwartengrnBreimyr, Andreas Maldern*Chambers, Michael John Milesrn*Clement-Peter, Shawnikki Tau Kamaius Kwakourn*Coker, Andre Jordan Coleridgern*Comins, Bradley Jonathanrn*Croll, Luke Alanrn*Day, Thomasrn*De Silva, Kyle Mattewrn*Dymond, Connor Williamrn*Egbo, MandelarnForte, Spencer Ellis HendersonrnGeorge, Matthewrn*Gray, Jake Stephenrn*Gregory, David MichaelrnHoare, William Jamesrn*Hogan, Daniel Peterrn*Howlett-Mundle, Jahmalrn*Inniss, Ryan Stuart Claytonrn*Kaikai, Sulaiman BorborrnKing-Elliott, RyanrnList, Elliott Ricardo Wignalrn*Lumeya, Joelrn*Magri, Samuel JohnrnMartin, KiyernMohammed, Hussein Alirn*Nasseri, Navidrn*O’Dwyer, OliverrnPain, Oliver DavidrnPhillips, MichaelrnSanogo, YayarnScales, Christian Stephenrn*Sow, GhassimurnThorbourne, Jaydon Roshairn*Wan-Bissaka, Aaronrn*Williams, Jonathan PeterrnWynter, Ben Douglas

25-mannstroppen til CPFC for vårsesongen i Premier League er klar. Siden i høst er Fryers, McCarthy, Bannan, AJ og Doyle byttet ut med Souare, Mutch, Ameobi, Murray og Lee.

Som man kan se på listen over unggutter som kan spille for a-laget over, så er Sanogo og Joniesta fortsatt unge nok til ikke å måtte være med blant de 25. Dette er likevel siste sesong det gjelder for de to.

Listen er også her: http://www.cpfc.co.uk/news/article/25-man-squad-named-2248797.aspx