17. september 2014

Årets kontingent

rn

Sesongens kontingent i CPSS er nå rett rundt hjørnet. Giro kommer i posten sammen med den 75. utgaven av Ørneblikket denne uken. 

rn

 

rn

Om du ikke allerede har betalt i 2014 setter vi pris på om du fornyer ditt medlemskap i supporterklubben. Alle inntekter går til drift av CPSS, hovedsakelig til å sende ut og trykke Ørneblikket, men også til drift av nettsiden, påmeldelse til supportercupen, medlemskap i Supporterunionen for Britisk Fotball, og andre nødvendige utgifter.

Årsabonnementet sendes dette året sammen med første utgave av Ørneblikket sesongen 14/15. rnDette medfører medlemskap i Crystal Palace Supporters Scandinavia og de fire Ørneblikkene som er planlagt det kommende året.

Medlemskontingent for sesongen 2014/15 NOK 250,-.rnBetales inn til CPSS sin konto: 0530 19 59402

Voksne (over 18 år): NOK 250,-rnBarn (under 18 år) : NOK 110,-rnStøttemedlemskap: NOK 50,- (mottar ikke medlemsbladet Ørneblikket )

Medlemskapet følger sesongen. Det er planlagt 4 utgaver av Ørneblikket denne sesongen. 

rn