28. august 2014

Wilfried Zaha tilbake på lån

rn

Crystal Palace har i kveld bekreftet at Wilfried Zaha har signert på lån ut sesongen fra Manchester United.nnDen tidligere akademispilleren for Palace har to landskamper for England, og ble opprykkshelt når klubben rykket opp til Premier League. Etter en imponerende sesong, kronet han verket med en fantastisk opptreden borte mot Brighton i playoffen. 

rn

nn

rn

Det er ikke offisielt bekreftet at klubben har en opsjon på å kjøpe vingen for £5 millioner når de ville ønske det i løpet av sesongen, men flere ubekreftede rapporter nevner de oppgitte tallene. 

rn

nn

rn

Zaha uttalte til CPFC.co.uk at han er svært glad for å være tilbake i klubben hvor han er elsket. “The best place to come back to is Palace where I am loved.”nn

rn

Han er også glad for å kunne jobbe sammen med Neil Warnock: “I’m glad to have him back because obviously he’s a great manager and I’m sure he’ll know what to do with the team. I spoke to him as well and he told me that he would guarantee me a chance – all I’ve got to do is work hard, so I am fine with that.”

rn

nn

rn