14. august 2014

Pulis forlater Palace!

rn

Torsdag kveld var en besynderlig oppladning til Premier League-sesongen 2014-2015. Rykter om at Tony Pulis var på vei ut av klubben ble diskutert i alle tenkelige fora og lite reelle nyheter om situasjonen var å spore. Litt før leggetid ble det bekreftet fra flere hold at Pulis og Palace har avsluttet samarbeidet.

rn

 

rn

Uoverenstemmelsen skal handle om overganger, eller mangel på sådanne. Pulis har ønsket en lang rekke spillere, som klubbens styre, ved Steve Parish, ikke har klart å få i stand. Dersom vi skal tro ryktene har det toppet seg etter at Parish har forsøkt å presse igjennom en avtale for Wilfried Zaha på bekostning av Connor Wickham, selv om Pulis klart har foretrukket sistnevnte.

rn

 

rn

Dessverre er den store taperen her Crystal Palace FC, som nå må belage seg på en høyst uviss inngang på Premier League 2014-2015.

rn

 

rn

Klubben skriver på sin hjemmeside at samarbeidet avsluttes “by mutual consent” hvilket nok er en ganske standard frase brukt i tilsvarende saker. Uansett hvordan man vrir og vender på det, så ser det overraskende bruddet ut til å splitte supporterne. På den ene siden finner vi de som vil ha ut Parish, og mener han ødelegger klubben, på den andre siden de som mener at Pulis ikke kan forlange å få akkurat hva han vil og at Parish bør får skryt for å stå på den tøffe økonomiske linjen som er opparbeidet de siste årene.

rn

 

rn

Kom gjerne med din kommentar og ditt synspunkt til denne saken i kommentarfeltet!

rn