18. august 2014

Palace bøtelagt

rn

I vår banket våre utvalgte Cardiff 3-0 på bortebane, et resultat som for alvor staket ut veien mot trygg plass for oss og en tøff sesongavslutning for Solskjær & co. I kjølvannet av kampen kom det frem at Cardiff mente Palace hadde skaffet seg tilgang til lagoppstillingen til hjemmelaget, og klaget dette inn for Premier League. Tony Pulis sa i en samtale med Solskjær at han var klar over at man hadde fått oppstillingen, og sa også dette offentlig i ettertid. Alle som fulgte Palace kunne vel uansett se at Pulis stilte med det samme mannskapet og den samme taktikken i hver eneste kamp, så at opplysningen hadde noen som helst innvirkning på resultatet er høyst tvilsomt.

rn

 

rn

Uansett, klagen er nå behandlet av Premier League, som har kommet frem til at Palace har brutt en regel og skal bøtelegges. Regelen handler kort sagt om fair play og å oppføre seg ordentlig mot de andre lagene, noe vi da ikke har gjort… i følge Cardiff og Premier League i hvert fall. Boten er på maks £25000, så noe stort problem er det ikke, og Palace appellerer neppe. Likevel skulle i hvert fall jeg gjerne sett at vi forfulgte saken videre, rett og slett for å vise at vi ikke har gjort noe galt, utover å motta informasjon. En annen sak er det selvsagt om sportsdirektør Iain Moody har presset en Cardiff-ansatt til å komme med opplysningene, men det er det ingenting som tyder på.

rn

 

rn

Vel, Solskjær og Tan får kose seg med å ha vunnet frem og vi skal nok klare å slikke £25000-sårene…

rn