14. august 2014

Martin Kelly har signert

rn

24-år gamle Martin Kelly signerte i dag en kontrakt med Crystal Palace FC. Høyrebacken har også erfaring som midtstopper, samt noen få kamper som venstreback. Han har spilt i Liverpool FC siden han var syv år gammel, og var godt likt av lagets supportere. Kelly er kjent for sin moral og profesjonalitet, men har slitt med skader, og har bare spilt 33 A-kamper for LFC, samt 7 på lån hos Huddersfield i 2009. Kelly er 1,92m, og har en A-landskamp for England.

rn

 

rn

Spilleren uttalte etter treningen i dag tidlig, at han ser fram til å spille hver uke, og at han er svært glad for muligheten til å jobbe sammen med Tony Pulis. Han merket allerede på første trening at dette var en sammensveiset gjeng, og at Pulis hadde full kontroll. Overgangssummen sies å være £1,5 millioner, og kontrakten skal vare helt ut 2016/17-sesongen. 

rn