1. juni 2014

Tre tap, men god stemning

Crystal Palace Supporters Scandinavia deltok nok en gang i Supporterunionens årlige Supportercup. I likhet med tidligere år la vi ambisjonsnivået til “ikke bli ydmyket” og “ha det gøy”. Vi oppnådde i hvert fall det siste… For det ydmykelsen ble dessverre et faktum i gruppespillets andre kamp, der vi gikk på forsmedelige 0-8 mot QPR. Innen den kampen hadde vi faktisk ledet oppgjøret mot Ipswich, da Christian førte oss opp i 1-0 med høyrefoten etter et lekkert utspill fra keeper Kai. Vi slapp inn to mål senere i kampen, og dermed endte det med 1-2. I den siste kampen i gruppespillet, et rent bunnoppgjør mot Wimbledon, kom vi under 0-2 innen Christian scoret dagens andre Palace-mål. Til tross for et voldsomt press fra gutta i rødt og blått (vel, litt press i hvert fall), så ebbet kampen ut med 1-2.

Med 12 innslupne mål for dagen nærmer Palace og keeper Kai seg for øvrig toppen av baklengsmålstatistikken i Supportercupens 23 år lange historie.

Nyhetsposten oppdateres med bilde siden, og supporterklubbens årsmøte skal også dekkes både på crystalpalace.no og i neste Ørneblikket.