12. juni 2014

KG til Cardiff

Kagisho Dikgacoi har valgt å forlate Palace og har signert for Cardiff. KG ankom Palace på lån i februar 2011 og ble signert permanent samme sommer for en sum på £600.000. Han har unektelig vært en del inn og ut av laget men har bidratt med noen viktige scoringer, best huskes vel volleymålet mot Charlton, og vært en type midtbanespiller som sjelden gjorde det spektakultære, men har ødelagt for motstanderen.

Flere supportere har ment at KG tidvis har virket overvektig, men ettersom han har spilt såpass mye under Pulis, kan han neppe være veldig dårlig trent. I Palace så endte han på til sammen 114 kamper og 8 mål.

Kontrakten hans med Palace utløper denne sommeren og klubben skal ha vært interessert i å forlenge, men det er vel mye som tyder på at Solskjær og Tan har lagt et brukbart lønnstilbud på bordet, noe som opplagt har vært fristende nok til å gå fra Premier League til Championship. KG driver også en veldedig forening, så se ikke bort fra at noe av den økte lønna vil investeres her.

Takk for tiden i Palace og lykke til videre!