4. januar 2014

Supporterklubben inviterer til ny fellestur! Southampton på Selhurst Park den 08.03.2014

Supporterklubben inviterer deg og dine på en ny fellestur! Vi har valgt ut hjemmekampen mot Southampton den 08.03.2014. Dette er en kamp som mest sannsynlig ikke blir flyttet samt at vi kan garantere billetter til alle. Forrige fellestur var vi hele 36 deltakere!

Supporterklubben har god kontakt med Palace og vi skal prøve å få til et opplegg på kampdagen, forhåpentligvis får vi møte representanter fra klubben og spillere mm. Vi vil spise en felles middag på lørdag.

Mer info om hva som skjer på turen blir forløpende presentert her på hjemmesidene!

Håper så mange som mulig har mulighet til å bli med!

Vennligst se mer info på forumet: https://crystalpalace.no/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?4440.0

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021