10. januar 2014

Super-Kevin Phillips forlater Palace!

Som vel de fleste har fått med seg, så har playoffhelten Kevin Phillips takket for seg i Palace. Phillips ble hentet inn på lån mot slutten av transfervinduet i januar 2013 og besørget flere scoringer som sikret oss en plass i playoff. Blant annet scoret den da 39-årige spissen hattrick mot Hull. På Wembley ble oldingen som kjent matchvinner, med sitt bunnsolide straffespark i ekstraomgangene. At han ble belønnet med kontrakt på et nyopprykket Premier League-lag som vi da var, skulle således bare mangle!?

Uansett, selv om drømmen om scoringer i verdens største liga levde hos både supportere og 40-åringen, så ble det med en håndfull innhopp. Skal vi være ærlige, så var det vel ikke Phillips på sitt beste vi så da han kom innpå. I desember annonserte Super-Kev at han ville forlate Palace i januarvinduet, for å gjøre et siste forsøk på å spille førstelagsfotball innen han legger opp til sommeren. Fasit i Palace: 18 kamper, 6 mål.

Lykke til, Kev, og tusen takk for målene og det herlige straffesparket!