30. januar 2014

Ny draktprodusent

Mye har vært sagt og skrevet om vår draktprodusent de siste årene, Avec. De fleste er godt fornøyd med designet på årets bortedrakt, “evil sash”, men kvaliteten på Avecs drakter har ikke vært like god og det har lenge vært klart at CPFC2010 har forhandlet med andre aktører. Valget har nå falt på den italienske produsenten Macron.

Macron produserer drakter til blant andre Napoli, Lazio, Aston Villa, Leeds og Bologna, i tillegg til Ian Holloways nye arbeidsgiver Millwall. Designet på draktene er ikke klart ennå, men både Bologna og Hajduk Split har varianter som skulle passe oss. Det kan også hende vi vil få en ny såkalt “bespoke” kit, dvs. et design som er designet av Palace og derfor unikt for oss. Avtalen er for 4 år.

Kloke hoder har kommet med følgende forslag, basert på Bolognas hjemme- og bortedrakt:rn