7. januar 2014

Kaikai skriver under på langtidskontrakt

Stortalentet Sullay Kaikai har dukket opp i ulike Palace-relaterte media i løpet av høsten med en rekke gode kamper for våre aldersbestemte lag. Ikke minst har hans finfine frisparkfot kommet til sin rett, da han har scoret en håndfull mål direkte på dødball!

Kaikai har vært med i førstelagstroppen ved enkelte anledninger, dog uten å få sjansen til å sitte på benken. Den fine innsatsen til 18-åringen er nå belønnet med en proffkontrakt, som skal gjelde helt frem til 2018! Lengden på kontrakten sier sitt om hvor høyt klubben verdsetter det unge angrepstalentet.

Kaikai selv sier:

Dette er stort for meg og det føles som at alt det harde arbeidet har lønnet seg. Jeg vil gjerne få takke klubben som har gitt meg denne kontrakten. Målet er å få sjansen på førstelaget. Hiram Boateng startet kampen i helgen [FA-cupkamp mot WBA], og det gir meg håp om at jeg kan gjøre det samme. Nå håper jeg å få trene mer med førstelaget og dersom jeg får sjansen på laget, så griper jeg den forhåpentligvis.

rnDet blir unektelig spennende å følge Sullay Kaikai videre! Lykke til!