24. november 2013

Tony Pulis ny manager!

Prosessen med å ansatte en ny manager etter at Ian Holloway takket for seg har tatt en måned, men ny mann er klar: valget falt på tidligere Stoke-manager Tony Pulis! Pulis ga seg i Stoke etter fjorårssesongen og er kjent for å ha skapt et tøft Stoke-lag, som kanskje ikke vant så mange venner men som tross alt har klart seg i Premier League i flere år nå.

Hvorvidt han er rett mann gjenstår selvsagt å se, men vi håper han både får gutta til å ta poengene vi trenger og respekterer klubbens akademi i fremtiden! Han har aldri tidligere rykket ned som manager, og har sikkert ikke til hensikt å la den statistikken brytes. En stor takk til Keith Millen som har gitt oss håp om fornyet kontrakt med 4 poeng på de to siste kampene og ikke minst solid spill i de bakre rekker!

Velkommen til Palace, Tony, måtte det bli et godt samarbeid!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021