24. november 2013

Tony Pulis ny manager!

Prosessen med å ansatte en ny manager etter at Ian Holloway takket for seg har tatt en måned, men ny mann er klar: valget falt på tidligere Stoke-manager Tony Pulis! Pulis ga seg i Stoke etter fjorårssesongen og er kjent for å ha skapt et tøft Stoke-lag, som kanskje ikke vant så mange venner men som tross alt har klart seg i Premier League i flere år nå.

Hvorvidt han er rett mann gjenstår selvsagt å se, men vi håper han både får gutta til å ta poengene vi trenger og respekterer klubbens akademi i fremtiden! Han har aldri tidligere rykket ned som manager, og har sikkert ikke til hensikt å la den statistikken brytes. En stor takk til Keith Millen som har gitt oss håp om fornyet kontrakt med 4 poeng på de to siste kampene og ikke minst solid spill i de bakre rekker!

Velkommen til Palace, Tony, måtte det bli et godt samarbeid!