Supporterklubbens julebord

av christian 18. oktober 2013

Det har etterhvert blitt en tradisjon for CPSS å avholde et julebord, og vi kan jo ikke gi oss nå?! I år vil vi nok ikke kunne kombinere det med tv-kamp, selv om vi ser om vi kan finne en streame-løsning. Desto viktigere er dato og sted for julebordet:

Lørdag 14. desember klokken 19.00 på The Dubliner!

Frist for påmelding er 1. november, slik at vi vet hvor mange vi skal reservere bord til. Som nevnt kan det være vi ser Palaces kamp via en stream denne dagen, men i hvert fall skal vi møtes på The Dubliner, der vi nyter god mat og drikke samt kaster oss over shufflebordet!

Vel møtt!

Learn more
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram