29. oktober 2013

CPSS på fellestur!

Vi var en stor gjeng som dro over for å se Palace mot Arsenal. Vi ble til slutt 36 stk, nesten en dobling av rekorden fra i fjor! rnLike før avreise ble det klart at Ian Holloway ga seg på SE25. Dejavu fra fellesturen i fjor, håper ikke dette blir en tradisjon! Da ble IH (nesten på dagen) lansert som ny trener i 2-0 seieren over Blackburn.

Vi startet tidlig, da kick-off var klokken 12:45. Frokost på The George før vi gikk mot The Whitehorse. Her ble vi møtt av stengte dører, hva i alle dager??? Gudskjelov så åpnet kranene for oss, og noen fikk sin frokost også her. Vi vandret videre til Club shop hvor noen fikk kjøpt seg effekter, andre fikk sine effekter i form av påfyll av fludium på Crystals. Her ble vi også møtt av selveste Steve Browett som tok med seg Jonathan Parr, Joniesta og Osman Sow. Vi hilste på eierne av The Cronx Brewery (Palace Ale) samt den lokale pressen som har gjort oss til lokale helter:

http://www.croydonguardian.co.uk/sport/football/crystalpalace/news/10767774.Scandinavian_Eagles_make_their_annual_trip_to_Selhurst_Park/

Meget god stemning!

Det var et fantastisk lydnivå på Selhurst Park denne dagen! Vi hadde flere muligheter til å ta ledelsen i 1. omgang men det stod 0-0 på tavla etter 45 min. Dessverre så startet 2. omgang på værst mulig måte da Guédioura feller Gnabry etter en horribel felling rett etter avspark, straffe. Arteta scorer. Arteta ble så utvist etter felling av Chamackh, vi ante muligheten for å komme tilbake. Giroud satte dessverre punktum med å doble ledelsen i det 87 min. Selv med Arsenals ball dominans så spilte Palace en meget god kamp, dersom vi spiller slik vi gjorde på lørdagen, vil vi plukke mange poeng fremover.

Etter kampen var over så skulle vi i utgangspunktet dratt til puben The Victory, men vi fikk nyss i at Croydon Athletic skulle spille mot Epsom Athletic. Det ble opplyst at banen kun var 10 min gange fra Selhurst Park. Etter ca 30 minutter var vi der. Vi var de eneste som benyttet oss av sjenkestua på stadion. Dog kom det inn en forvilla Engelskmann før avspark, han var forøvrig Viking supporter. Kampen endte 4-3 til hjemmelaget.

Vi tok taxi til restauranten som serverte herlig Thai mat. Her var det meget god stemning før noen tapre sjeler beveget seg til The Portmanor hvor det ble spilt opp til dans. Jokke i Pondus ville ha storkost seg av klientellet som var her. Det ble selvsagt fuktig.

Dagen etter så dro noen av oss å så klovnene spille 0-0 mot Wigan.

Undertegnede vil gjerne rette en stor takk til alle sammen som var med! Spesielt gledelig var det å hilse på noen av deltakerne som var på sin første fellestur, vi håper at dette ga mersmak og at dere blir med igjen på neste tur!

Det er planer om å organisere en ny fellestur på våren. Mer info om dette vil komme fortløpende.

Mvh

Turleder rnKenneth