3. september 2013

Adlene Guedioura overgangen bekreftet!

Palace bekreftet i dag signeringen av Adlene Guedioura fra Nottingham Forest. Han har signert en 3 års avtale (undisclosed fee).

Han startet sin karriere i Frankrike og spilte for en rekke klubber på lavere nivå. Han ble plukket opp av Charleroi før han beveget seg til England. Her spilte han for Wolves før han signerte for Forest i 2012.

Guedioura valgte å spille for Algerie (hans far spilte også på landslaget for Algerie) og fikk sin debut i oppkjøringa til VM i Sør-Afrika. Han ble tatt ut i VM-troppen og fikk spille i alle tre kampene. Står med 27 kamper for A-laget.

Legger til en liten apertif fra wiki: "Guedioura is known for his powerful long range shots. In the 2011–2012 season, he won "Goal of the Season" for both Nottingham Forest and Wolverhampton Wanderers. He is thought to be the first footballer ever to win the award for two clubs "

Vi ønsker Adlene Guedioura velkommen til Palace!

Les mer her: http://www.cpfc.co.uk/news/article/palace-confirm-guedioura-deal-1033265.aspx?