21. august 2013

Jason Puncheon ankommer på lån!

Palace har signert den 27 årige vingen på et lån ut sesongen fra Southampton.rnPuncheon kjenner Croydon godt da han vokste opp her, han har hatt Holloway som sjef tidligere. Man kan vel tenke seg at dette var avgjørende for hans valg om å ankomme SE25!

Selv om han fortsatt er ung har han spilt for en rekke klubber i sin karriere: Wimbledon, MK Dons, Fisher Ath, Lewes, Barnet, Plymouth, Saints, Millwall, Blackpool, QPR.

Han fikk 34 kamper for Saints i fjor og scoret 7 ganger.

Puncheon ble intervjuet av Palace player etter overgangen ble klar:

"I think it's a great move for myself to come and play games. Obviously Crystal Palace are my hometown club and more importantly Ian Holloway is here as well.rnI actually played for Crystal Palace as a kid when I was eight. I left and there were a few times in my career that I was due to come back but didn't. Now I'm here that's the main thing.

I've always as a young kid dreamed of playing at Selhurst Park, so it's a young boy's dream coming true."

Velkommen skal du være!

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN

13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021
15. september 2021