20. juli 2013

Kevin Phillips signerer!

Opprykkshelten Kevin Phillips har signert en ettårskontrakt.

Phillips som blir 40 år om 5 dager er selvsagt lykkelig:

“I am absolutely delighted, I loved my time here at the end of last season andrnwas always hoping to have another chance to play in the top flight. It’s unbelievable for me but I am really looking forward to it and hoping I can play a great part rnin the season ahead.rn rn”Everyone I spoke to said to keep going as long as the fitness and hunger is there and that is certainly the case with me.”

Palace blir trolig Phillips sitt stoppested i en fantastisk karriere.rnHan startet sin profesjonelle karriere i Watford, samme år som vinter OL ble arrangert i Lillehammer. Turen gikk videre til Sunderland, hvor han fremdeles er en levende legende. 6 andre klubber har hatt glede av en trofast målscorer i Phillips. Uansett hvilken klubb han har vært i så har han scoret mye mål.rnHan står bokført med 8 kamper for England.

Hvem kan glemme øyeblikket når Phillips scoret på Wembley?

Vi gleder oss til å ha med Phillips på eventyr i Premier League!