29. mai 2013

Bring it on Premier League!

For en fantastisk sesong!

Det startet kanskje som forventet med 3 strake tap og et forferdelig 4-1 cup-tap mot et Preston lag som stilte så og si med helt ny første 11`er.rnMen så skjedde det noe! 14 kamper uten tap førte Palace opp i toppen. Cardiff, Leicester, Bolton og Wolves, alle opprykksfavoritter ble knust av et angripende Palace. Hva er det som skjer? Dougie fikk jaggu skikk på troppen før han ble fristet med penger og glamour i utkant Manchester, signerte for Bolton og vår kjære legende fikk en stygg ripe i lakken for mange.

Ian Holloway ble raskt lansert som ny manager hvor CPSS var tilstede med ny rekord i antall deltakere. Vi fikk hilse på både Ian, Steve Browett og Jonathan Parr! Vi ble vitne til total grusing av et ræva Blackburn med Henning Berg som fikk en forferdelig debut. Noen dager senere fikk Mick McCarthy og hans Ipswich 5 imot. Samba! Neil Warnock og hans Leeds stoppet vår rekke med en 2-1 seier på Elland Road. Holmesdale Fanatics hadde på det tidspunktet sunget om Brighton oppgjøret som snart ventet. Årets høydepunkt så langt! 3-0, to mål av Murray, Palace er et topplag denne sesongen.

FA cupen røyk mot Stoke etter en god forestilling, men fokus var på serien! Like etter fikk vi den beskjeden vi alle visste måtte komme. Zaha er solgt til Manchester United. Rekordsummen antas å være rundt £15m med diverse add-ons. Avtalen er at Zaha er i Palace til sesongen er over. Litt ad-hoc resultater fulgte, men kanskje den viktigste kampen så langt i sesongen rent poeng messig var mot Hull. Steve Bruce har virkelig fått sitt lag med i kampen om opprykk. Palace snur etter et par dårlige resultater og knuser Hull 4-2 med mange nordmenn på stadion. For en kamp! Et heldig uavgjort resultat mot Leeds på Selhurst var oppladningen til bortemøte mot Tesco på Plastic fantastic. Moralen var på topp! Bring it on Weed!

Alt sviktet den 17. mars. Togturen hjem til Croydon var lang etter en forferdelig kamp mot våre argeste rivaler. Etter dette fikk vi 4 i trynet av et skarpt Birmingham lag. Tap mot Blackpool, uavgjort mot Barnsley, og Ipswich kjører over oss. Dette ser ikke bra ut! Mister vi Play off nå? IH får mye stryk, hvor er det Palace vi har sett gjennom hele sesongen? Vi er heldige at de andre lagene rundt oss også er i dårlig form. 3 uavgjorte og til slutt den deilige seieren mot Peterborough i siste serierunde avgjorde serien. Palace er i Play-off, Peterborough ned. Cardiff og Hull er klare for Premier League. Watford, Brighton, Palace og Leicester skal spille om den siste plassen. Enorme økonomiske og sportslige gevinster venter det laget som vinner.

2 kamper mot Brighton stod for tur. Kan det bli mer spennende?

Palace åpner ballet på Selhurst Park, her måtte vi få til et resultat. Som vi alle fikk med oss så var det Brighton som tok føringen men det endte målløst. Weed fansen jublet vilt da fløyta gikk. IH menn må gi alt i retur oppgjøret.

En bajs og 29.000 “clappers” var alt Brighton klarte å stille med. Palace vant alle duellene, Palace var det beste laget, Palace ville vinne denne kampen! Wilf var fantastisk og scoret to mål på tampen av kampen. Borteseksjonen på Amex, Croydon, Bergen, Trondheim, Trøgstad og Oslo var i ekstase! Palace er klar for Wembley!

Watford hadde slått Leicester etter en hinsides opphenting på overtid. London oppgjør på Wembley er et faktum!

Crystalpalace.no ble fort en arena for desperasjon etter billetter. En liten engel fra Croydon dukket opp og viftet med billetter og jeg tror vi var en 20 stk + som dro over totalt.

Vi som var på plass på Wembley og alle foran skjermen vil alltid huske den 27. mai 2013!!! Barn, barnebarn, fetter i amerika, tjukke tante Kari på Rjukan vil alle høre om denne dagen. Historieboka har fått et nytt kapittel! La oss alle være en del av den!

Crystal Palace er klar for Premier League!

Gratulerer alle sammen!