6. februar 2013

Kevin Phillips signerer for Palace

I skrivende stund:

474 månederrn2063 ukerrn14441 dagerrn346603 timer

Eller 39 år! Kevin Phillips er ikke ung lenger, men Palace hentet inn spissen på lån ut sesongen. Phillips har for øvrig sagt at dette blir hans siste sesong som aktiv spiller. Dersom vi skal tro på han, håper jeg at han gjør det med stil for oss.

Ian Holloway kjenner spissen godt fra Blackpool og tydelig så har han krutt i beina. 17 mål forrige sesong. Det er 16 mål mer enn hva Calvin Andrew scoret for Palace i sine 53 matcher på 5 år for oss.

Uten tvil en spiss som har hatt en eventyrlig karriere med oppholdet i Sunderland som topp punkt, hvor han i dag er en kult helt. 8 kamper for England ble det også.

Vi håper at Phillips kan hjelpe oss med opprykk!

Velkommen skal du være 🙂