25. januar 2013

Wilfried Zaha til Manchester Utd i avtale verdt £15 millioner

Crystal Palace bekreftet i dag på cpfc.co.uk at at de selger Wilfried Zaha til Manchester United. “Wilfried has agreed personal terms and pending formalities we expect the transfer to be concluded early next week.”

Zaha blir lånt tilbake til Crystal Palace ut sesongen, og han sier selv i sitater til klubb og presse at alt hans fokus nå er på de neste fem månedene i Palace, og at han er svært takknemlig for den støtten han har fått av fansen. “I have been at Palace for more than 10 years, I will always love the club and I want to help get them back to the Premier League, particularly for the fans who have always been so good to me.”

BBC.skriver at avtalen er for 5 og et halvt år, og at avtalen er verdt €15 millioner pund, fordelt på £10 millioner som overgangssum, og £5 millioner basert på antall kamper spilt og sportslig suksess. Summene er ikke bekreftet av Crystal Palace, men eier Steve Browett har kommentert at prisen kan nå £20 millioner etter videresalg fra Manchester Utd, om alt klaffer sportslig for Wilfried de neste årene.