5. januar 2013

Stoke i FA Cupen

Palace møter Stoke City i FA Cupen i dag. Eagles er ubeseiret på hjemmebane siden Holloway tok over som manager, men har røket ut i denne runden av cupen de siste to sesongene.

Hjemmelaget må klare seg uten Kagisho Dikgacoi som skal spille for Sør Afrika i Afrikamesterskapet. Stallen er også preget av skader på Garvan, Paddy, Ward, Blake og Wilbraham, at Gabbidon og Williams ikke kan starte kampen, mens Martin har dratt tilbake til Southampton etter sitt lån, og at ingen nye signeringer har kommet i januarvinduet ennå. Palace har med midstoppertalentene Quade Taylor og Alex Wynter i stallen, den unge backen Matthew Parsons, og den spennende vingen Jason Banton som allerede har en lang karriere bak seg til tross for sin unge alder. Speroni og Murray spares i dag, og det blir trolig en tøff kamp for hjemmelaget som har sagt at de ikke satser på cupen i år.

For Stoke kan Michael Owen få sin debut, mens Thomas Sørensen, Matthew Upson og Wilson Palacios er tilbake i stallen for denne kampen.

Palace XI v Stoke: Price, Parr, Delaney, Ramage, Moxey, O’Keefe, Jedinak, Bolasie, Moritz, Zaha, Easter. Subs: Fitzsimons, Williams, Appiah, Parsons, Wynter, Banton, Taylor.