26. oktober 2012

Palace søker manager

Mye har skjedd den siste tiden, liten oppsummering: Palace starter sesongen forferdelig, deler av fansen er bekymret. Endringer gjøres, sterke seiere mot Wolves og Bolton borte, Palace er i flyt og vips så er vi på play-off plass.rnBolton Sparket Owen Coyle noen uker tidligere og oddsen på at Dougie skal ta over Bolton synker dramatisk på diverse bookingsider. Bolton tar kontakt med Palace, men som blir nektet å snakke med Dougie Freedman. 12 timer går og Bolton får snakke med Dougie. Kort tid etter så går Steve Parish ut med en pressemelding om at Dougie har signert for Bolton. Dette bekreftes ikke av Bolton før 2 dager etter.

Hva skjer?

Vi takker Dougie for innsatsen, selv om kanskje noen mener Palace "legenden" har fått en ripe i lakken hos fansen.

Palace er på jakt etter ny manager er utfallet.

Hvem det blir er uvisst, blir spennende å følge med!

Aldri kjedelig å være Palace supporter!