3. september 2012

To nykommere rett før deadline

"Transfer deadline day" er over for denne gang, og ryktene ville ha det til at Palace både kjøpte mange og solgte Zaha til 5-6 klubber. Likevel ble det med to nykommere til Palace. Det dreier seg blant annet om Damien Delaney, som nylig avsluttet sin Ipswich-karriere. I Ipswich spilte midtstopperen over 100 kamper og startet sin tid i Palace med en solid opptreden i seieren over Sheffield Wednesday. Delaney signerte på en korttidskontrakt, som skal vare til januar 2013.

I tillegg ble det lånt inn en spiller, skotten med det velklingende navnet David Goodwillie. Goodwillie ble kjøpt av Blackburn for et år siden, men har ikke etablert seg i klubben. Han har en historie med uheldige utenomsportslige insidenter, men har også gjort mange mål i skotsk fotball. La oss håpe at spissen slår igjennom i England i den tiden han skal være i Palace, som i likhet med Delaney er frem til januar.

Velkommen til Selhurst Park!