28. august 2012

Palace signerer nye spillere

Etter en forferdelig start på sesongen hentet DF inn nye spillere.

Darcy Blake, 23 år gammel fra Wales med 10 A-kamper for landslaget signerte for en undisclosed fee fra Cardiff. Kan spille i forsvar og på midtbanen. Vært i Cardiff nesten hele karrieren med et lite stopp på lån hos Plymouth (7 kamper). Har 90 kamper for Cardiff.

Yannick Bolasie, 23 år gammel midtbanespiller/ving signert for ca £350.000,- fra Bristol City. Vært innom Plymouth, Rushden & Diamonds, Barnet og Bristol City før han signerte en 3 års kontrakt. Bolasie ble kåret til Bristol City`s årets unge spiller ifjor av fansen. Vi gleder oss til å se Bolasie som har fått drakt nummer 7.

Andre Moritz, 26 år gammel fra Brasil signerte en 12mnd kontrakt. Moritz trente med Rangers i sommer, men endte altså opp hos oss. Han har siden 2007 sesongen spilt i Tyrkisk fotball. Moritz snakker 4 språk flytende og virker som en spennende spiller. Vi håper på samba fremover!

Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen!

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021