28. august 2012

Palace signerer nye spillere

Etter en forferdelig start på sesongen hentet DF inn nye spillere.

Darcy Blake, 23 år gammel fra Wales med 10 A-kamper for landslaget signerte for en undisclosed fee fra Cardiff. Kan spille i forsvar og på midtbanen. Vært i Cardiff nesten hele karrieren med et lite stopp på lån hos Plymouth (7 kamper). Har 90 kamper for Cardiff.

Yannick Bolasie, 23 år gammel midtbanespiller/ving signert for ca £350.000,- fra Bristol City. Vært innom Plymouth, Rushden & Diamonds, Barnet og Bristol City før han signerte en 3 års kontrakt. Bolasie ble kåret til Bristol City`s årets unge spiller ifjor av fansen. Vi gleder oss til å se Bolasie som har fått drakt nummer 7.

Andre Moritz, 26 år gammel fra Brasil signerte en 12mnd kontrakt. Moritz trente med Rangers i sommer, men endte altså opp hos oss. Han har siden 2007 sesongen spilt i Tyrkisk fotball. Moritz snakker 4 språk flytende og virker som en spennende spiller. Vi håper på samba fremover!

Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen!

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN