2. juni 2012

Supportercupen 2012 – Vi vant…

… en kamp.

Smått sensasjonelt klarte dagens Palace-mannskap på hele 7 spillere + fotograf å kjempe til seg en seier i Supportercupen!

Det var et spent mannskap som håpet på at vi kunne stille med en innbytter, noe som viste seg å bli med drømmen. Likevel presterte vi et godt gruppespill, der vi åpnet med solid innsats i et knepent 0-1 tap for Aston Villa.

Tapet ble fulgt opp av et noe mindre knepent tap for Liverpool 2, der vi riktignok holdt fortet lenge, men måtte se oss slått 1-5. Reduseringen til 1-4 ble besørget av Christian Noer, i lekkert samspill med Øystein Pedersen.

Dagens siste kamp skulle gå mot Ipswich, som hadde 0-1 og 0-0 i sine to første oppgjør. Det ble en jevn batalje, der Arild Sivertsen sendte et utagbart skudd forbi Ipswich-keeperen etter god, gammel klabb og babb i feltet. Selv om Ipswich kjempet for utligning, var vi nærmere 2-0 med blant annet stolpeskudd, og det var en lettet (og overrasket) Palace-gjeng som til slutt kunne juble for nok en seier i Supportercupen! Det er gått noen år siden sist vi kunne innkassere 3 poeng og dermed unngå sisteplassen i gruppa.

Takk for strålende innsats til de som møtte opp!! Bilder skal dukke opp etter hvert.