2. juni 2012

Supportercupen 2012 - Vi vant...

… en kamp.

Smått sensasjonelt klarte dagens Palace-mannskap på hele 7 spillere + fotograf å kjempe til seg en seier i Supportercupen!

Det var et spent mannskap som håpet på at vi kunne stille med en innbytter, noe som viste seg å bli med drømmen. Likevel presterte vi et godt gruppespill, der vi åpnet med solid innsats i et knepent 0-1 tap for Aston Villa.

Tapet ble fulgt opp av et noe mindre knepent tap for Liverpool 2, der vi riktignok holdt fortet lenge, men måtte se oss slått 1-5. Reduseringen til 1-4 ble besørget av Christian Noer, i lekkert samspill med Øystein Pedersen.

Dagens siste kamp skulle gå mot Ipswich, som hadde 0-1 og 0-0 i sine to første oppgjør. Det ble en jevn batalje, der Arild Sivertsen sendte et utagbart skudd forbi Ipswich-keeperen etter god, gammel klabb og babb i feltet. Selv om Ipswich kjempet for utligning, var vi nærmere 2-0 med blant annet stolpeskudd, og det var en lettet (og overrasket) Palace-gjeng som til slutt kunne juble for nok en seier i Supportercupen! Det er gått noen år siden sist vi kunne innkassere 3 poeng og dermed unngå sisteplassen i gruppa.

Takk for strålende innsats til de som møtte opp!! Bilder skal dukke opp etter hvert.

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021