3. februar 2012

Palace kjøper ungutter! Zaha blir værende.

Vinduet er nå stengt og det var store spekulasjoner rundt Zaha, Clyne og Scannell. Alle ble værende. Spørsmålet var om vi skulle selge Clyne nå og få noen pund i kassa før han går gratis til sommeren.

Vi hentet inn to ungutter i Kwesi Appiah fra Margate og Michael Chambers fra Dulwich Hamlet.

21 år gamle Appiah er spiss og har uoffisielt 35 scoringer på 34 kamper for Margate. Får håpe nivåforskjellen ikke er like stor som mange skal ha det til og at han fortsetter den scoringsraten hos oss.

Michael Chambers er 17 år og overgangen skal ha ligget et sted rundt £80.000,-. Forsvars spilleren skal visstnok ha vært under radaren til flere Premier League lag. Manchester Utd er en av de. Vi venter i spenning på hva han kan utrette hos oss.

To meget spennende kjøp!

Vi ønsker begge velkommen til Palace.

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021