16. november 2011

Benbrudd for Jon Williams

rnDet ble i dag bekreftet av Palace at Joniesta brakk benet i kampen mellom Wales U21 og Armenia U21 tirsdag den 15. november. Den unge midtbanespilleren hadde likevel på seg et stort smil i det første bildet som har kommet ut etter benbruddet, og ryktes å være ved godt mot. Lagkamerater melder på Twitter at de armenske sykehusene ikke var av topp standard, men at det etter forholdene står bra til med Joniesta.

I en uttalelse til pressen onsdag morgen, sier Dougie Freedman at han tror Williams vil komme tilbake sterkere både fysisk og mentalt. Dette fordi hans pågangsmot er enestående, samt at han mottar mye verdifull støtte fra familien sin.

Det 18-årige midtbanetalentet skal til spesialist senere i dag, som vil fastslå hvor alvorlig skaden er.