26. september 2011

Seaweed – Palace = 1-3

For en kveld! Tirsdag 27.09.2011 kommer til å gå inn i historiebøkene. Det første møtet mellom erkerivalene på Brightons nye arena vil alltid bli husket som kvelden da storebror viste hvor nivået ligger. Det var 2500 Palace supportere som fikk føle plastikk veggene på Amex jamre. På den ene siden var det måker på den andre sto ørnene med vingene ut.rnDet kom en måkeklatt og ødela stemningen etter 8 minutter, hans navn Craig Mackail-Smith. Seaweed var meget gode de første 25 minuttene. Palace var omtrent ikke over midtbanen. Det var som om noen hadde kastet fiskeslo inn på halvdelen vår og måkene kakla og jomra seg. Dougie gjorde grep.

Det var et helt annet Palace lag som kom ut i 2. omgang. Zaha var nære ved et innlegg som traff en måkeunge i feltet som gikk over. Paddy var et vingespenn unna å utligne etter en cross fra Scannell. Etter at ørnene følte bytte var ferdig gikk naturens gang på Amex. Zaha avgjorde på egenhånd, rundet to måker og knaller ballen i nota. 1-1! Måkene blir stille, og fiskesloen har på nytt blitt kastet ut, denne gangen på utsiden av stadion. Folk begynte å gå. Måker kan se inn i fremtiden mente Christian, fordi Palace var ikke ferdig med sitt bytte. Innbytter Parr finner Ambrose og 1-2 er et faktum ca 6 minutter etter utligningen. Palace er det eneste laget der ute nå og for å gjøre kvelden fullkommen flyr den viktigste ørnen inn mot mål og avgjør kampen. 1-3 Murray. Tenk at han engang var en liten måke som vokste og ble til et flott eksemplar ørn.

Palace vil for alltid være storebror i Sør.