2. august 2011

Peterborough Utd vs Palace 2-1

Sesongen 2011/2012 åpner med et brak førstkommende fredag da Hull tar imot nedrykkede Blackpool. Palace møter Peterborough borte førstkommende lørdag til jubel blant alle oss Palace fans. Det blir meget spennende å se hva som skjer når fløyta blåses. Noen har dratt andre har ankommet. Peterborough er tippet nord og ne av samtlige bookies, men jeg tror vi får det tøft mot et lag som akkurat har rykket opp fra L1. De vil nok vise hjemmepublikumet hva de er gode for og gjøre bookmakerne til skamme. rnJeg håper vi får en god start på sesongen, jeg tror faktisk vi er helt avhengige av det med tanke på bortestatistikken vi hadde ifjor.

Vi gleder oss og går for 3 poeng!

Kommenter nyheten i forumet

Skrevet av Kenneth

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021