14. august 2011

Palace – Coventry 2-1

Vi tok imot Coventry på Selhurst Park tirsdag den 16. august. The sky blues har så langt i sesongen tapt alle kampene sine inkludert ligacupen 3-1 mot Bury. Tidligere Palace spiller Andy Thorne er bak roret. rnPalace åpnet kampen klart best og virket som om gutta har en helt annen mentalitet denne sesongen. Skadeutsatte Coventry ble presset hardt de første 45 og Palace hadde ballen i nota men ble annulert.

Mot spillets gang fikk Coventry et heldig mål rett etter pause. Selvmål! Typisk!

Men Palace fortsatte å presse for en utligning som til slutt ga oss 1-1 i det 90 minutt. Sean Scannell fortsetter å imponere. Nesten 5 minutter på overtid så skjer det som er vanskelig å forstå, Easter scorer vinneren etter god jobb av innbytter Zaha. Veldig fortjent seier til Palace!

Debut for Mile Jedinak og Jonathan Williams.