4. august 2011

Andrew Davies & Ryan McGivern hentes inn på lån.

Dougie har hentet inn forsvarsspillerne Andrew Davies fra Stoke og Ryan McGivern fra Manchester City. Begge er signert i en låneavtale som strekker seg over hele 28 dager. Davies har vært på trial hos oss under pre-season og tydeligvis gjort tingene sine bra. Han er kjent for å ha en del skadeproblemer men vi håper at han har lagt disse bak seg. Han har vært på lån i en rekke klubber som: Preston, Sheffield Utd, Walsall, Boro og nå i Palace siden 2008. Som Kai skriver har McGivern 12 A kamper for Nord Irland. Han kommer nok aldri til å spille seg inn på stjernespekkede City så også han har vært på lån til en rekke klubber: Morecambe, Leicester, Walsall og nå i Palace.

Vi håper begge vil gjøre en kanon innsats i forsvaret vårt.

Velkommen skal dere være!nnKommenter nyheten i forumet