10. juni 2011

Pre season kampene bekreftet av klubben

Endelig har klubben bekreftet hele pre season programmet, både på senior nivå og akademiet.rnDet blir kun kamper på balløya denne sesongen, og Norwich er eneste motstander på Selhurst Park. Hvis noen har planer om ferie i England i denne perioden anbefaler jeg en tur til Bournemouth. Det er en fin sommerby med masse strender og generelt høy pub/party føring.

Programmet blir følgende:

15 juli: Basingstoke – Palace XI (borte)rn19 juli: Wycombe (borte)rn20 juli: East Grinstead – Palace reserver(borte)rn22 juli: Crawley (borte)rn26 juli: Norwich (hjemme)rn27 juli: Dulwich – Palace reserver (borte)rn30 juli: Bournemouth (borte)rn02 august: Bromley – Palace XI (borte)

Akademiet skal spille følgende kamper:

15 juli: Chesham (borte)rn23 juli: QPR (borte)rn30 juli: Barnet (borte)rn06 august: Hitchin Town (borte)rn16 august: Watford (borte)