11. januar 2011

Dougie er ny manager!

Det går inflasjon i nyheter her på siden nå, hele to saker på 10 dager...

Uansett, det er på sin plass å vie en liten sak til vår nye manager: Dougie Freedman! CPFC2010 har som kjent vært gjennom en rekke intervjuer og forhandlinger for å sikre seg den riktige manageren. Bournemouths Eddie Howe har vært det heteste navnet, men han valgte å bli, noe det for øvrig står respekt av. Men få er vel skuffet over at Dougie er ny manager, selv om jeg antar at jeg ikke er den eneste som hadde sett for seg dette noen år frem i tid. Uansett, det skaper en ro i klubben igjen, og Dougie kan konsentrere seg om å forsterke stallen og sikre plassen i Championship. Da han har vært i klubben som assistent i nærmere et år, skulle han ha meget god innsikt i svake deler av stallen i hvert fall.

DOUGIE FREEDMAN'S RED'N'BLUE ARMY!!!

Kommenter nyheten i forumet