1. januar 2011

Atter en jakt på ny manager

Dessverre har ikke sesongen fortont seg som den opptur vi alle håpet på i kjølvannet av at CPFC2010 reddet klubben vår. Til manges glede ansatte vi en manager, George Burley, kjent for fin fotball. Det viste da også laget tidvis i inneværende sesong, men de manglende resultatene gjorde at CPFC2010 i dag så seg nødt til å sparke Burley.

Ryktene er selvsagt i gang om hvem som skal ta over Palace, og vi skandinaver har vel også våre meninger om hvem dette bør bli og hvorfor. Diskuter gjerne dette i forumet, da snakkeboksen fort blir uoverskuelig.

Robert Sutherland hos Five Year Plan har forfattet en tekst om aktuelle kandidater til jobben, som du finner her: http://www.fiveyearplanfanzine.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=3192:who-next-the-candidates&catid=1239:blog-post&Itemid=10nnKommenter nyheten i forumet