29. mai 2010

Supportercupen 2010

[lightview=/e107_images/newspost_images/supp-front.jpg|Supportercupen 20 år::||left]/e107_images/newspost_images/home2010-2011.jpg[/lightview]Vi trenger flere som vil stille opp!!

Atter en gang skal vi forsvare Palace-fargene i Supporterunionens årlige Supportercup. Årets turnering går av stabelen lørdag 5. juni og skal for første gang finne sted på “Snarøya Sportsklubbs nymoderne og flotte anlegg på Fornebu i Bærum kommune”.

Snarøya SKs anlegg består av kunstgress- og naturgressbaner, så dere som har holdt dere unna turneringen av frykt for å få Voldsløkkas grus i skrubbsårene, har med andre ord ingen unnskyldning for ikke å stille opp! Vi håper på flest mulig Palace-spillere så vi kan nå målet om avansement fra gruppespillet. Kampene foregår på små baner, det vil si 7 spillere per lag inkludert keeper.

Vi har ingen krav utover medlemskap i CPSS, så om du knapt har sparket en ball tidligere, er du like fullt hjertelig velkommen. Poenget er at vi skal ha det gøy sammen med andre supportere. Supporterklubbens årsmøte finner også sted samme dag, her får du et innblikk i – og mulighet for å påvirke – hvordan CPSS drives.

Crystal Palace FC kjemper for sin eksistens, og hvem vet… i realiteten må vi innse at dette kan være siste sjanse til å møtes mens klubben fortsatt er å finne på fotballkartet. La oss møtes og snakke om opp- og nedturer som supportere av Crystal Palace Football Club!

Gi “lyd” dersom du vil være med!

Kommenter nyheten i forumet