19. mars 2008

Supportercupen 2008

Crystal Palace Supporters Scandinavia ble påmeldt til SBFs Supportercup i 13. time! 😀

rn[lightview=/e107_images/newspost_images/opera_internet_browser_opera.exe_screenshot_-_19.03.2008__12_13_33.png|Voldsløkka::Voldsløkka Grus::width=100&height=100|Newsbilder|right]/e107_images/newspost_images/opera_internet_browser_opera.exe_screenshot_-_19.03.2008__12_13_33.png[/lightview]Grunnet feil og misforståelse både fra Supporterunionen og CPSS fikk ikke supporterklubben sendt inn påmeldingsskjema i tide, og så dermed ut til ikke å få deltatt i turneringen 2008. Dette fikk heldigvis leder i CPSS, Bjørn Flo Knudsen, og ansvarlig for Supportercupen, Trond Fuhre, ordnet opp i raskt! Det betyr at CPSS igjen vil stille opp og forsvare de røde og blå stripene i cupen på Voldsløkka!

Cupen spilles i år lørdag 7. juni og består av hele 44 lag, og vi er i gruppe med Man Utd 2, Liverpool 2 og Fulham i en “ekstra-gruppe” med attpåklatter. Reglement og spilleplan for turneringen finner du på sidene til Supporterunionen. Vår første kamp er allerede klokka 08:05, så vi må be alle som skal stille opp om ikke å gjøre fredagskvelden altfor fuktig o:-)

Tradisjonen tro vil CPSS avholde Årsmøtet etter at vi er ferdigspilt på Voldsløkka. Eventuelle saker til Årsmøtet må sendes til Bjørn innen 1. mai.

Diskuter nyheten i forumet