18. mars 2008

crystalpalace.no nesten klar…

Etter mye om og men er hjemmesiden vår på crystalpalace.no ganske klar for å bli det offisielle møtestedet på nett for skandinaviske Palace-supportere!

Som du kanskje ser er sidene ikke helt ferdige, og det er nok noen feil her og der, men da det har tatt såpass lang tid å få tingene klart har jeg besluttet at det beste er å få sidene opp og heller gjøre endringene basert på tilbakemeldinger. Til høyre har du menyen som peker til ulike seksjoner som forum, info om CPSS og Palace, et bildegalleri samt annet som hører hjemme her.

Besøk forumet (link under) og si fra om det er noe som ser feil ut eller om det er ting som bør gjøres annerledes innen vi kan si at sidene er “ferdige”! Foreslå gjerne flere underseksjoner som kan gjøre seg her, utover de som er å finne til høyre.

Diskuter nyheten i forumet