22. januar 2008

Ørneblikket nr 56 approaching

[thumb=90,120,TL|Ørneblikket 56||left]http://e107.crystalpalace.no/e107_images/newspost_images/b56.jpg[/thumb]Så er jeg i mål med enda et nummer av Ørneblikket. Bladet ble sendt til kopiering tirsdag 22. jan.

Nye 28 sider med gammel og ny informasjon, kunnskap og kuriosa om klubben vi liker aller best, om fotball, London og Croydon!

Alle medlemmer kan i dette bladet lese omrn- Tidenes fotballtrøyerrn- En sjelden blomst – Palacedrakta i cupfinalen 1990rn- Lag i Londonrn- Croydons historiern- The rise and fall of the Team of the Eightiesrn- Nigel Martyn, Charlie Cooke og Gareth Taylorrn- Their greatest afternoon – 35 år siden vi slo ManU 5-0rn- Livet er ikke bare lett – “et lite perspektiv på det å være bekymret fotballtilhenger”rn- BK Krystalpaladset

I tillegg kommer faste spalter som kjære dagbok, spillerfokus, dansk dynamit, kais corner, statistikk, verdt å vite om Palace samt flere småartikler og notiser.

Har du likt tidligere utgaver av Ørneblikket, så vil du også like denne! God lesing!

Go Eagles!