29. oktober 2007

Hva MÅ vi ha på hjemmesiden?

Som du skjønner, ved å kikke noen centimeter opp, eier supporterklubben domenet rednblue.org. Det du kanskje ikke visste, var at vi nå også har fått skaffet oss domenet crystalpalace.no!!

Det har dessverre tatt lengre tid enn ønsket å få alt på plass på det nye domenet, da det er enkelte ting som ikke sitter som det skal!

I forbindelse med offisiell lansering av crystalpalace.no, jobber undertegnede med både et “ansiktsløftet” design og innhold. Det er av stor interesse å få vite hva dere som frekventerer nettsidene våre mener med på en supporterside for Palace. Ta gjerne kontakt, enten ved å svare i kommentarene til denne nyheten eller per mail til christian@crystalpalace.no

Per i dag er det helt klart chatboksen til venstre som er det mest populære her på siden, noe jeg og andre er godt fornøyd med. Det er bra å ha et greit og tilgjengelig sted for kjapp utveksling av alt som måtte ha med Palace å gjøre. Men det hadde vært fint med enda mer innhold som gjør sidene verdt å besøke jevnlig. Personlig ville jeg likt et mer aktivt forum. Grunnen til at det ikke er så stor aktivitet i dag, vet jeg ikke, men jeg antar de fleste får godt nok utbytte av chaboksen, samt at noen er veldig aktive på CPFC BBS, noe som selvsagt er svært forståelig. Det er tross alt kongen av Palace-forum (og et av de mest aktive fotballforumene i verden(!).)

Noen nyhetskilde for Palace vil vi nok ikke bli, med mindre det dukker opp en med god tid og vilje til å scanne nettet for alle ting som har med Palace å gjøre og skrive det her… Lite trolig! Av den grunn er det ingen grunn til å tro at den delen av supporterklubben vil se noen endringer. Et alternativ kan være å bruke forum-artikler på forsiden, slik at sidene blir akkurat så aktive og oppdaterte som brukerne gjør den til.

Jeg kan avsløre at jeg bl.a. jobber med et langt bedre bildegalleri enn det som er på plass her, samt at det har lykkes meg å finne en “leverandør” av live-fotballtabell for Championship, som vi da kan vise på forsiden av crystalpalace.no slik noen har etterspurt. En ny logo er også på vei, selv om det ikke vil bli noe profesjonelt så er målet at den vil se nogenlunde moderne ut. Jeg vil også gjerne ha hjelp til å få skrevet guider av typen “Slik finner du frem til Selhurst Park”, “Her er de beste Palace-pubene” som kan være til hjelp for både Palace-supportere og andre som ønsker å oppleve engelsk fotball på nært hold (Selhurst Park er forholdsvis populær sånn sett, lett å få billetter også…).

Nå har jeg etterspurt innspill også tidligere med heller laber respons, men det er i grunnen den eneste måten jeg kan få vite om mine ideer og tanker stemmer overens med dere andre. Ser frem til å kunne åpne crystalpalace.no for besøkende i løpet av måneden!

UP THE EAGLES!