13. juli 2007

Ørneblikket nr 54 er ute!

Nytt blad med masse leseverdig snadder er ute. Alle som er abonnenter kan lese om ;

- De gode hjelpere - Palacesponsorer fra 80-tallet og frem til i dag.rn- Eagles around the world - hvilke andre klubber kaller seg Eagles?rn- Casuals og ultras - hva betyr dette og hva finnes i Palace?rn- Slipp ungkalvene til - tør vi utvikle de unge spillerne?rn- De som buer - kan de kalles ekte fans?rn- Statistikk for sesongen 2006/07.rn- Den nye vinen - om den nye drakta.

I tillegg kommer leserinnlegg og faste spalter; kjære dagbok, spillerfokus, dansk dynamit, reisebrev, ikke bare tøv, palacelegender og vandringsmenn, verdt å vite om Palace samt flere småartikler og notiser.

Hele 28 sider med Palacestoff og som vanlig med plenty illustrasjoner og bilder.

Vi har i anledning denne utgivelsen tilskrevet mange tidligere medlemmer av CPSS samt flere av de som er registrert her på hjemmesidene, med presentasjon av Ørneblikket og forespørsel om medlemsskap. En sesong - fire blad - 112 sider - 150 norske kroner; Har man snev av interesse for Crystal Palace så er det ingen grunn til å nøle. Bestill NÅ! Følg lenkene øverst på denne siden for å finne frem til betalingsinformasjon.

Ha en god sommer! God lesning og god fornøyelse! PS: Vi ses i Sverige!