15. mai 2007

Ørneblikket – SBFs Honnørpris 2006/2007!

Som noen har fått med seg, er supporterklubben tilkjent Årets Honnørpris fra Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF). Under har jeg skamløst sakset ut begrunnelsen for tildelingen (med mine uthevinger):

Ørneblikket – årets honnørpris 2006/07

”Årets Honnørpris” gis til et suppoperklubb som gir ut et godt blad med begrensende ressurser eller har vist stor fremgang den siste sesong. Årets vinner – Crystal Palace med bladet Ørneblikket – har i likhet med The Gunners Post fått en skikkelig ansiktsløftning. Ny redaksjon er på plass med Inge Lauritzen i spissen. Ørneblikket minner mye om typisk engelsk fanzine. Det er mye meningsutrykninger og vinklinger i stoffet. Innholdet er variert,m og med mange gode historier og mye humor er bladet fornøyelig lesning.

Dette bør være inspirasjon både til redaktør Inge, alle oss som allerede bidrar og ikke minst til dere som funderer på om dere kan gjøre noe for supporterklubben! Velfortjent, Inge! !amazed