12. april 2007

Ørneblikket nr 53

Yes, Ørneblikket nr 53 er ute! I dette nummeret kan du lese om Palacespillere før og nå, overtro, 80-åra, Geoff Thomas, Nordiske spillere i Palace, Peter Taylor, reisebrev fra Midlands, ex-Palacespillere i Norge, statistikk om play-off og mye annet. Til sammen 28 sider smekkfulle med Palace-stoff som du ikke kan unnvære!rn rnAlle skandinaver med en flik av interesse for Crystal Palace FC må være medlem i CPSS og motta Ørneblikket. Er du i tvil så les mer om Ørneblikket i lenkene over og sjekk nedlastninger for å få en liten smakebit. Vi er så beskjedne at vi våger å omtale oss selv som “Nordens beste menighetsblad”, for det lages ikke bedre blad i Norden for så få lesere! rn rnGod fornøyelse igjen til alle medlemmer i CPSS! rnTil dere andre – ikke vent med å melde deg inn. Så vil også du motta Ørneblikket!

rnPS : Neste blad vil foreligge ca 1. juni. Vi har allerede mange oppslag klare, men hvis du vil bidra så ta kontakt med dine ideer! Eller meld deg som skribent og få et lite oppdrag. Jo flere som er med på å bidra til bladet, dess bedre blir det!