17. september 2006

rednblue.org på ny server!

Omsider er sidene våre flyttet til ny server! Tidligere har vi benyttet webhotellet til et firma som har serverne sine (dvs. der nettsidene er plassert) i USA. Det innebar at for hver gang DU skulle innom rednblue.org så måtte informasjonen sendes fra din maskin til en maskin i USA og tilbake igjen. Nå går det meste rimelig fort på "teknologiens motorvei" men likevel gjorde det at sidene kunne virke trege.

Det førte til at jeg har lett etter et nytt webhotell med servere plassert i Norge, og har funnet det, hos Subsys ANS til en rimelig penge. Etter diverse om og men er sidene nå flyttet over, og jeg vil tro alle kan merke at lasting av sidene går raskere nå. I tillegg er det gjort enkelte endringer her og der, uten at vi snakker nett-revolusjon.

Viktig: Har du noen som helst problemer etter flyttingen, det være seg innloggingstrøbbel, merkelige tegn og bokstaver, eller hva som helst, så kontakt meg så fort som mulig med en beskrivelse av problemet, slik at vi kan få ryddet opp med en gang!!

PS: Som du ser, så er det mye dansk her på sidene. Det er ettersom det ikke eksisterer en fullstendig norsk språkpakke til webløsningen jeg bruker. Jeg er derfor nødt til sakte men sikkert å oversette sidene selv. Dette tar tid, men jeg går ut fra at alle her skjønner dansk likevel... i hvert fall skriftlig 😉

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021