27. juli 2006

Hva bruker du rednblue.org til?

Forum-posten her: http://www.rednblue.org/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?78 har ikke fått mange tilbakemeldinger og generelt sett har ikke forumet vært noen hit her på hjemmesiden til Crystal Palace Supporters Scandinavia. rnEtter å ha studert statistikken til hjemmesiden en del, så kan jeg slå fast at antall besøk er omtrent som man kan forvente, med rundt 30 unike besøk (dvs. forskjellige besøkende) per dag, og dermed ca. 900-1000 i måneden. Dette er forsåvidt greit. Men det som gjør at jeg velger å komme med dette, er at av alle besøkene så er de fleste innom rednblue.org kun mellom 0-30 sekunder per besøk. Jeg antar at det er fordi dere som er innom sjekker om det er kommet noen flere meldinger i snakkeboksen til venstre, og en kjapp sjekk om det er noen nyhet fra supporterklubben.

Nå er vi jo kjent med at det er relativt få som er aktive i supporterklubben, men jeg kunne uansett være svært interessert i deres innspill til hva hjemmesidene her brukes til, dersom det er noe annet enn snakkeboksen, og ikke minst hvorvidt dere har forslag til hva annet dere ønsker av CPSS' web-satsning. Disse innspillene passer best i nevnte forum-post.

Ta en titt i forumet for ideer og tanker rundt rednblue.org!